BIJZONDERE  JUBILEUMEXPOSITIE 

In het kader van de viering van het 100 jarig jubileum van De Vlam is er een bijzondere expositie te zien in de mooie kerkzaal in het gebouw aan de Beukenlaan 2.

                              

Vier kunstenaars uit Rhenen - Margot Kikkert, Evelien van Os, Hermine van Schuppen en Pauline Vroom – exposeren schilderijen met als uitgangspunt het jaarthema van De Vlam ‘Thuiskomen in een ontheemde wereld’. Van Christien Ditmar uit Ingen zijn beelden van albast en speksteen te zien. Bij de expositie is een handleiding gemaakt waarin de kunstenaars toelichten hoe ze het thema in hun werk verwerkt hebben.

                                     
     

De expositie is feestelijk geopend bij de Jubileumviering van De Vlam op zondag 4 september jl. in aanwezigheid van drie van de vijf exposanten. Men kan de tentoonstelling bekijken rond de activiteiten in De Vlam – vieringen of lezingen op de zondagochtend, films op de eerste dinsdag van de maand en kamermuziekconcerten op zaterdagavonden (zie Programma). Een aantal exemplaren van de handleiding is beschikbaar.

                        

Op zondag 2 oktober is er van 16.00 – 17.30 uur een extra openstelling. Bezoekers hebben dan ruim de tijd om deze bijzondere expositie te zien en zich in de achtergrond van de werken te verdiepen. De vijf exposanten zijn zelf aanwezig om hun werk toe te lichten. Er is koffie/thee en een drankje en een hapje. Kortom een unieke kans om in gezellige sfeer deze expositie te bezoeken!