Nederland leestIn het kader van de leesbevorderingscampagne 'Nederland Leest' staat in alle bibliotheken in Nederland gedurende de hele maand november een verhalenbundel, samengesteld door A.L. Snijders, centraal. Dit boekje wordt aan alle bezoekers van de 'Nederland Leest' avond in De Vlam, op donderdag 12 november, gratis aangeboden. Zie hieronder 

Programma 12 november 2015
HEEL NEDERLAND LEEST in samenwerking met Bibliotheek Z.O.U.T. 
In het kader van ‘Heel Nederland Leest’ (dit jaar met het thema verhalen vertellen) komt Wim Huijser naar De Vlam. Hij zal vertellen over Cees Buddingh als schrijver van korte verhalen, over de biografie die hij over hem geschreven heeft (‘Dichter bij Dordt’) en over de relatie met Rhenen waar de naam Budding of Buddingh nog veel voorkomt.
In alle bibliotheken staat gedurende de maand november een verhalenbundel, samengesteld door A.L. Snijders centraal. Dit boekje wordt aan alle bezoekers van de bibliotheek en De Vlam gratis aangeboden. 

Datum: donderdag 12 november
19.15-19.30 ontvangst en welkom
19.30-20.30 Wim Huijser vertelt over Buddingh
20.30-20.45    koffiepauze
20.45-21.30   gelegenheid tot het stellen van vragen, afgewisseld door korte verhalen van Cees Buddingh, voorgelezen                            door Wim Huijser en daarna boekverkoop (Dichter bij Dordt) en signeren onder een hapje en een drankje.
Kosten: € 6,-

Programma 10 maart 2016
Het thema van de Boekenweek is “Duitsland”. Op donderdag 10 maart wordt rondom een nader uit te zoeken film, passend bij het thema, een programma uitgewerkt.
Nadere info volgt.