zondag 22 oktober 2017 12:30 uur
zaterdag 21 april 2018 12:30 uur
zondag 9 juni 2018 9:30 uur

Gelukkigerwijspad
Drie wandelingen
Het Gelukkigerwijspad is een initiatief van het Ministerie van Geluk, Welbevinden en Plezier, van Wilco Kruijswijk uit Amersfoort. Het is een heden-daagse pelgrimstocht van zo’n 125 kilometer in het oosten van de provincie Utrecht. Een inspirerende route, waar je geluk voor jezelf en anderen vergroot door te delen en te ontvangen. Het (her)vinden van jouw eigen ritme staat voorop. Niet de invloeden van buitenaf bepalen wat jij doet, maar de hoeveelheid energie, zin en behoefte die je op dat moment hebt. Wees mild voor jezelf. Het kunnen aansluiten bij jouw eigen ritme is het werk van een levenskunstenaar! Er staan drie wandelingen op het programma:
Zondagmiddag 22 oktober van  12.30  tot  17.00 uur;
We starten in Doorn met een gezamenlijke maaltijd. Rond 13.30 uur lopen we via Leersum naar Amerongen. 
Zaterdag 21 april van 12.30 uur tot 17.00 uur;
We starten in Wijk bij Duurstede met een gezamenlijke maaltijd. Rond 13:30 uur lopen we via Maurik en nemen de veerpont naar Amerongen, waar onze wandeling eindigt. 
Zondag 9 juni van 9.30 tot 13.00 uur.
We starten in Amerongen met een kopje koffie. Rond 10.00 uur lopen we via Elst en Kwintelooijen naar Rhenen.

We  lopen we in een groepje van maximaal 12 deelnemers ongeveer 10 kilometer. Het tempo van de wandeling passen we aan op de samenstelling van de groep. Ook is het mogelijk alleen een deel ervan mee te lopen en onderweg opgehaald te worden. Geschikt dus voor alle leeftijden! De wandeling eindigt met een yoga-ontspanningsles. 

Pelgrimspakket en meer
In het pelgrimspakket, dat je t.b.v. deze wandeling kunt bestellen, zit een routekaart, tinnen Geluksmunt, Gelukszegel, suggesties voor Zwerfgeluk, een landkaart ‘Op weg naar geluk’ en ideeën voor spontaan vrijwilligerswerk. Op verschillende plekken langs de route kunnen pelgrims een GelukkigWijzer ophalen: een kaart met mijmervragen. Op de route vind je verder Meldpunten Geluksmomenten, waar je je geluksmoment in een schriftje kan delen met anderen. 

Website Gelukkigerwijspad: http://gelukkigerwijspad.nl
Website Ministerie van Geluk, Welbevinden en Plezier: www.mingwp.nl 

Aanmelden
Wandel met ons mee! Meer informatie en aanmelden kan via Kitty van den Hoek, e-mail k.vandenhoek@kpnplanet.nl en telefoon 06 51 982 983.

Kosten?
Geen kosten, optioneel eenmalige aanschaf Pelgrimspakket € 27,50 via http://gelukkigerwijspad.nl/index.html#licht en (optioneel!) yoga-bijdrage €7,50