zondag 24 december 2017                      klankconcert                                                10:30 uur

Thérèse EversWil je genieten van bijzondere klanken en hun rustgevende effect? Heb je zin om dit een keer te ervaren in de bijzondere omgeving van De Vlam, vlak voor de kerstdagen? Lijkt het je boeiend om ‘te baden in de klanken’ van Tibetaanse schalen, oceandrum, rainstick en andere instrumenten? Heb je behoefte om even helemaal te ontspannen en tot jezelf te komen en durf je je daaraan over te geven? Dan is deze bijeenkomst in De Vlam misschien wel precies het juiste op dat moment.
Je lichaam bestaat voor bijna tachtig procent uit water en dat maakt het gevoelig voor trillingen, waardoor behalve ontspanning, de klanken ook een positief effect hebben op je energie. Tijdens dit klankconcert zal er zo min mogelijk gesproken worden en er wordt niets van je verlangd, behalve je open te stellen voor de trillingen van de klanken. Als je na afloop nog iets wilt delen over je ervaringen dan kan dat, maar als je in alle rust naar huis wilt gaan zonder iets uit te wisselen, dan is dat ook helemaal goed. Voel je vrij en uitgenodigd!

Meenemen: als je wilt, kun je een extra kussentje meenemen, zodat je comfortabel zit; zorg in elk geval voor makkelijke en los zittende kleding. 
 
Thérèse Evers  heeft ruim 25 jaar bij de politie gewerkt, waarvan 20 jaar bij de zedenpolitie. Eerst als zedenrechercheur en daarna als docent voor zedenzaken op de Politieacademie. Zij heeft zich gespecialiseerd in het verhoren van jonge kinderen en het onderwerp ‘huiselijk geweld’ en heeft over dat laatste onderwerp de nodige publicaties op haar naam staan. Sinds enkele jaren is zij gestopt bij de politie en richt zich nu deels op het coachen met honden, met als aandachtsgebied kinderen en ouders; daarnaast geeft zij lezingen en workshops over de gevolgen van seksueel geweld in de kindertijd en binnen de (jeugd)hulpverlening. Over dat laatste schreef zij de semi-autobiografische roman “De som der delen”, die in 2015 werd gepubliceerd. 


Vrijwillige bijdrage