Fotospeurtocht en mandala's maken

Zaterdag 26 september is het Burendag. De Buurtgarage en de Vlam Rhenen organiseren dan samen een fotospeurtocht door Rhenen Hoog. Een leuke gelegenheid om de buurt én het activiteitenaanbod daar te' ontdekken. Gratis suikerspin of gevulde koek inbegrepen!

De Buurtgarage en de Vlam hebben beiden een activiteitenprogramma dat ontdekt mag worden. Welzijn Rivierstroom koppelde beide 'buurtgenoten' aan elkaar voor Burendag. Van 10.30 tot 15.00 uur liggen er speurkaarten klaar in de Buurtgarage, Valleiweg 16 in Rhenen.

De speurtocht 'voert langs markante punten op Hoog, via de Vlam weer terug naar de Valleiweg. Duur ongeveer drie kwartier. Je kunt hier op elk moment van de dag mee starten. Bij inlevering van een ingevulde kaart een suikerspin of gevulde koek gratis (tot 15.00 uur).

Rust en creativiteit

De Vlam ligt op de route. Daar kun je in de bovenzaal even bijkomen met rustgevende muziek en wie- rook. Monique Coenraats verzorgt in de benedenzaal een mini-workshop 'Mandala maken'. In een klein groepje werk je aan een mandala van afbeeldingen uit oude tijdschriften. Neem zelf een oud tijdschrift mee en zo mogelijk een schaar. Plezier en ontspanning verzekerd.

Actie en beloning

De Buurtgarage houdt samen met het ZAAP een zwerfafval actie voor Rhenen Hoog. Prikkers ophalen kan van 10.30 tot 14.30 uur. Volle zakken mogen hier weer retour voor een suikerspin of gevulde koek!

De Burendag van de Buurtgarage en De Vlam is op zaterdag 26 september van 10.30 - 15.00 uur. We houden ons aan de RIVM richtlijnen. Inlichtingen bij Kitty van den Hoek, Welzijn Rivierstroom, 0645849059.