Helende wandelingen

Monique Coenraats

2 mei 2021 zondag 10:30-12:00 uur


Al wandelend vinden we rust. Gesprekken verlopen vaak beter tijdens een wandeling en mensen die de natuur intrekken komen vaak tot unieke inzichten. Frisse lucht zorgt voor frisse ideeën, dingen worden losgeschud en inzichten komen naar boven. Zo vergroot je de kans dat het antwoord op een vraagstuk op je pad komt. Regelmatig wandelen is een fijne activiteit die je helpt te aarden, energie geeft, je hoofd leeg maakt en zorgt voor duidelijkheid, focus of juist ontspanning. Het beleven van natuur, buiten zijn, zowel in stilte als in gesprek is net als creatief bezig zijn een gezonde weg naar heling.

Het wandeltempo zal tijdens deze bijeenkomst traag zijn, en juist door deze bewuste keuze van extra langzame gang zal je daardoor de indrukken beter kunnen ontvangen. Wat zie je, wat hoor je, wat ruik je?

We maken gebruik van inzichtkaarten als uitnodiging voor het antwoord op de vraag die zich op dat moment aandient.

De wandeling wordt opgesplitst in twee gedeelten, het eerste in stilte en het tweede in gesprek.

Na afloop is er met koffie en thee de gelegenheid om met elkaar nog wat bij te praten en de resultaten te delen.

Zelf meenemen: makkelijke wandelschoenen en eventueel regenkleding bij slecht weer.


Monique heeft vorig jaar de workshop mandala maken gegeven en vindt het nu een uitdaging om deze wandelingen te organiseren om zo elkaar te kunnen inspireren in zingeving & spiritualiteit.

Voorheen is ze werkzaam geweest als chemisch analiste en kwaliteits-manager en haar uitdaging is nu een totaal nieuw pad op te gaan om als creatief & energetisch werker nieuwe wegen in te slaan.