Mandala maken

Monique Coenraats

zondag 3 november 2019 10.30 - 12.00 uur

Door zelf een mandala te maken kan je ontspanning en een gevoel van evenwicht bereiken. Het woord mandala komt uit het Sanskriet en betekent wiel of cirkel en is een symbool voor oneindigheid in binnen- en buitenwereld.

Deze cirkelvormige figuren met symmetrische elementen kunnen dienen voor innerlijke verrijking en inspiratie; tevens vormen ze een belangrijk element bij het uitvoeren van meditaties. Ze hebben een helend effect.

Creatief bezig zijn is in het algemeen al goed voor je mentale gezondheid. Het vermindert stress, is goed voor je hersenen, verbetert je stemming en geeft zelfvertrouwen.

In deze bijeenkomst gaan we een mandala maken van foto’s uit oude tijdschriften. Om het extra persoonlijk te maken neem je eigen oude exemplaren mee waarin voor jou mooie gekleurde afbeeldingen staan, waarin geknipt mag worden.

Voel je vrij om mee te doen, het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben in creativiteit. Het doel is om even in het moment te komen en te ervaren wat het met je doet.

Na afloop is er met koffie en thee de gelegenheid om met elkaar wat bij te praten en de resultaten te delen.

Zelf meenemen: Eigen schaar en een oud tijdschrift met veel gekleurde afbeeldingen .


Bijdrage in de kosten: € 9,00/ €6,00 voor leden en begunstigers

Monique woont sinds kort in Rhenen en vindt het leuk om creativiteit te delen, om zo elkaar te kunnen inspireren met daarnaast raakvlakken in zingeving & spiritualiteit.

Voorheen is ze werkzaam geweest als chemisch analiste en kwaliteitsmanager en haar uitdaging is nu een totaal nieuw pad op te gaan om als creatief & energetisch werker nieuwe wegen in te slaan.